Back

Dezbatere publica privind solicitarea de emitere a autorizatiei integrate de mediu pentru activitatea desfasurata de SC TRANSAVIA SA - Ferma nr. 3 pe amplasamentul situat in str. Zorilor nr. 236A, localitatea Santimbru, jud. Alba, titular SC Transavia SA

Agentia pentru Protectia Mediului Alba anunta publicului interesat organizarea sedintei de dezbatere publica privind solicitarea de emitere a autorizatiei integrate de mediu pentru activitatea desfasurata de SC TRANSAVIA SA - Ferma nr. 3 pe amplasamentul situat in str. Zorilor nr. 236A, localitatea Santimbru, jud. Alba.

Activitatea se incadreaza in anexa nr.1 a Legii nr. 278/2013 privind emisiile industriale, la punctul: 6.6. Cresterea intensiva a pasarilor de curte (…) cu o capacitati de peste : 40.000 locuri pentru pasari de curte, asa cum sunt defibite la art. 3 lit. rr)din prezenta lege. 

Dezbaterea publica va avea loc in data de 08.08.2017, incepand cu ora 16.00, in sala Căminului Cultural, str. Blajului nr. 187, din localitatea Santimbru, jud. Alba.

Informatiile privind potentialul impact asupra mediului al activitatii pentru care se solicita emiterea autorizatiei integrate de mediu se pot obtine in timpul programului de lucru la sediul Agentiei Pentru Protectia Mediului Alba, str. Lalelelor, nr.7B, jud. Alba, zilnic: luni - joi, intre orele 8-16 si vineri intre orele 8-14, pe site-ul APM Alba, apmab.anpm.ro.

Observatiile, sugestiile si propunerile publicului se primesc in scris la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Alba sau prin e-mail la office@apmab.anpm.ro pana la data dezbaterii publice – 08.08.2017

 

 

Data afisarii pe site: 27.07.2017