Back

03-04 Decembrie 2010 Ultima ediţie "Marea Debarasare" 2010

Ministerul Mediului si Padurilor (MMP) continua Campania nationala de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice de la populatie, denumita „Marea Debarasare”.


Potrivit Directorului Executiv al ARPM Pitesti, dl Zoltan KALMAN
„ In 2010, Campania nationala „Marea Debarasare” a fost programata sa se desfasoare trimestrial, iar ultima  editie din perioada 03-04 decembrie se va derula in mediul rural. Vor fi implicati  in acest demers  producatorii, operatorii de salubritate, primariile si consiliile locale din mediul rural, institutiile de mediu, si, fireste, populatia.
 In judetul Arges, au fost stabilite doua trasee/zone de colectare, unde operatorii de salubritate vor asigura colectarea deseurilor pentru cele 25 de primarii participante, astfel:
Zona 1 - Albota, Bogati, Calinesti, Draganu, Leordeni, Maracineni, Mosoaia,Poiana Lacului, Priboieni, Titesti, Vedea.
Zona 2 – Aninoasa, Baiculesti, Berevoiesti, Bradet, Bradulet, Corbi, Cosesti, Darmanesti, Malureni, Musetesti, Merisani, Nucsoara, Pietrosani, Valea Iasului.
De asemenea, in buna desfasurare a colectarii deseurilor, se vor implica cu puncte de colectare si primariile Pitesti, Curtea de Arges, Campulung, Mioveni, Topoloveni si Stefanesti.
Primariile rurale implicate au datoria de a informa cetatenii cu privire la stabilirea punctelor fixe de colectare in localitate, astfel incat, acestia, sa-si poata depozita pe parcursul celor doua zile deseurile de echipamente electrice si electronice”.  

                                                                                                  Compartimentul Proiecte, Relatii Publice

Documente atasate

Spot Campanie Marea Debarasare 3-4 decembrie 2010

Poster Campanie Marea Debarasare 3-4 decembrie 2010