Back

Lansare Program privind cresterea eficienței energetice și gestionarea inteligenta a energiei in cladiri publice

Programul privind cresterea eficienței energetice și gestionarea inteligenta a energiei in cladiri publice

In perioada 15 septembrie 2021 - 16 noiembrie 2021 Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) va derula Programul privind cresterea eficientei energetice si gestionarea inteligenta a energiei in cladiri publice.

Scopul Programului  consta in modernizarea cladirilor publice, prin finantarea de activitați  specifice realizarii de investitii pentru cresterea performantei energetice ale  acestora..

Incepand din data de 15 septembrie 2021, ora 10, autoritatile si institutiile publice care doresc participarea in program vor putea accesa aplicatia informatica pusa la dispozitie, de AFM, pentru crearea conturilor de utilizatori și descărcarea modelului cererii de finanțare în vederea completării acesteia. Din data de 20 septembrie 2021, ora 10, demarează sesiunea de depunere a cererilor de finantare si incarcare a documentatiilor aferente acestora, care se vor realiza prin intermediul conturilor de utilizatori create.

Ghidul de finanțare precum și detalii referitoare  la Programul menționat, se găsesc pe site-ul autoritatii la adresa: https://www.afm.ro/eficienta_energetica_cladiri_publice.php.