Back

Anunt pubic-Decizia etapei de încadrare pentru ”Elaborare S.F. + D.T.A.C. pentru realizare piste de biciclete între localitatea PALEU și localitatea SĂLDĂBAGIU DE MUNTE”, titular ASOCIAȚIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARĂ ZONA METROPOLITANĂ ORADEA

Agenția pentru Protecția Mediului Bihor anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Elaborare S.F. + D.T.A.C. pentru REALIZARE PISTE DE BICICLETE ÎNTRE LOCALITATEA PALEU ȘI LOCALITATEA SĂLDĂBAGIU DE MUNTE”, propus a fi amplasat în Comuna Paleu, satul Săldăbagiu de Munte, judeţul Bihor, titular: ASOCIAȚIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARĂ ZONA METROPOLITANĂ ORADEA.

 

  • nu se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării adecvate, fără studiu de evaluarea impactului asupra corpurilor de apă

 

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Agenția pentru Protecția Mediului Bihor din Oradea, B-dul Dacia, nr. 25/A, județul Bihor. în zilele de luni-joi, între orele 8-16, vineri, între orele 8-12,  precum şi la următoarea adresă de internet www.apmbh.ro .

    Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de ......... (în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ).