Back

Anunt pubic-Depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Injecție de putere și modernizare rețea de joasă tensiune în localitatea Roșia, județul Bihor”,titular SDEE Transilvania Nord- Sucursala Oradea

    Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

    (autoritatea competentă pentru protecţia mediului)

   

Agenția pentru Protecția Mediului Bihor, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Injecție de putere și modernizare rețea de joasă tensiune în localitatea Roșia, județul Bihor”, propus a fi amplasat în intravilanul și extravilanul localității Roșia, județul Bihor, titular SDEE Transilvania Nord- Sucursala Oradea.

    Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului B-dul. Dacia nr. 25/A, Oradea, Cod 410464, e-mail: office@apmbh.anpm.ro; Tel. 0259/444.590; Fax. 0259/406.588 şi la sediul SDEE Transilvania Nord- Sucursala Oradea. loc. Oradea, str.Griviței, nr. 32, jud. Bihor,  în zilele de luni-vineri, între orele 9- 14.

    Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului: Agenția pentru Protecția Mediului Bihor.