Back

Anunţ public - Decizia de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire fermă avicolă de către SC SICA INVEST SRL”

    Agenția pentru Protecția Mediului Bihor anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire fermă avicolă de către SC SICA INVEST SRL” propus a fi amplasat  în localitatea Lazuri de Beiuș, nr. cad. 50381,jud. Bihor, titular SC SICA INVEST SRL , cu sediul în mun. Beiuș, str. Vasile Lucaciu, nr.27, jud.Bihor.

    Proiectul acordului de mediu şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului - APM Bihor din Oradea, Bd. Dacia, nr. 25/A, în zilele de luni-vineri, între orele 9-14, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmbh.ro

 

    Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului - APM Bihor din Oradea, Bd. Dacia, nr. 25/A în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ, până la data de ............. .