Back

Anunt public-Decizia de emitere a Autorizației Integrate de Mediu pentru activitatea " Tratarea suprafețelor materialelor, a obiectelor sau a produselor utilizând solvenți organici, în special pentru apretare, imprimare, acoperire,degresare, impermeabilizare, glazurare, vopsire, curățare sau impregnare", titular S.C. MULTIPACK S.R.L,

APM Bihor , anunţă publicul interesat cu privire la decizia de emitere  a Autorizației Integrate de Mediu  în scopul desfășurării activității conform   anexei nr. 1 din Legea 278/2013  privind emisiile industriale cu modificările și completările ulterioare.

 Anexa I. pct. 6.7 – Tratarea suprafețelor materialelor, a obiectelor sau a produselor utilizând solvenți organici, în special pentru apretare, imprimare, acoperire,degresare, impermeabilizare, glazurare, vopsire, curățare sau impregnare, cu o capacitate de consum de solvent organic mai mare de 150 kg pe oră sau mai mare de 200 de tone pe an.

Anexa 7 .cuprinzând “ Dispoziții tehnice referitoare la instalațiile și la activitățile care utilizează solvenți organici –Partea a- 2 a – Valori prag de consum și valori limită de emisie: 3.c. Alt tip rotogravură, flexografie, tipărire serigrafică în rotativă, unități de laminare sau glazurare ( >15 t ),tipărire serigrafică în rotativă pe textile și carton (>30 t ) ”.a fi realizat in localitatea Păntășești, comuna Drăgănești, nr. 41,,  jud. Bihor, titular S.C. MULTIPACK S.R.L, localitatea Păntășești, comuna Drăgănești, nr. 41, jud. Bihor.      

   Informatiile privind impactul potențial asupra mediului pentru care se solicită emiterea autorizației integrate de mediu  pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului APM Bihor din Oradea, bv. Dacia, nr. 25/A, în zilele de luni-vineri, între orele 9-14, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmbh.ro
   Observatiile, sugestiile , propunerile  publicului se primesc în scris  la sediul APM Bihor sau electronic la adresa de e- mail.(  30 zile de la apariția anuntului ).