Back

Anunț public-Depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Lucrări de întărire în amonte de punctul de racordare etapa 5 (proiect nr.M-21-2009)”, titular DISTRIBUȚIE ENERGIE ELECTRICĂ ROMÂNIA S.A. – SUCURSALA ORADEA

Agenția pentru Protecția Mediului Bihor anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Lucrări de întărire în amonte de punctul de racordare etapa 5 (proiect nr.M-21-2009)”, propus a fi situat în intravilan localitatea Roșia, județul Bihor, titular DISTRIBUȚIE ENERGIE ELECTRICĂ ROMÂNIA S.A. – SUCURSALA ORADEA.

    Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului: Agenția pentru Protecția Mediului Bihor, B-dul. Dacia, nr. 25/A, Oradea, e-mail: office@apmbh.anpm.ro; tel. 0259/444.590; Fax. 0259/406.588,  în zilele de luni-vineri,  între orele 8- 16 şi la sediul titularului.

    Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului  - Agenția pentru Protecția Mediului Bihor.