Back

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Realizare organizare de șantier și stație de mixturi asfaltice, lucrări varianta ocolitoare a orașului Aleșd”, comuna Lugașu de Jos, satul Lugașu de Jos titular : DRUM ASFALT S.R.L,

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului Bihor anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Realizare organizare de șantier și stație de mixturi asfaltice, lucrări varianta ocolitoare a orașului Aleșd”, propus a fi amplasat în comuna Lugașu de Jos, satul Lugașu de Jos, nr. cadastral 50590, județul Bihor, titular : DRUM ASFALT S.R.L, cu sediul în comuna Paleu, sat Paleu, , județul Bihor.

 

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bihor, Mun. Oradea, B-dul Dacia, nr. 25 / A şi la sediul titularului în zilele de luni - vineri, între orele 9 - 14.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bihor, mun. Oradea, B-dul Dacia, nr. 25 / A, judeţul Bihor.

 

Data afișării anunțului pe site:

23.06.2022