Back

ANUNȚ PUBLIC - dezbatere publică privind solicitarea de obţinere a autorizației integrate de mediu pentru obiectivul “Fabrica de acumulatori cu plumb”, situat în municipiul Bistrița, str. Drumul Cetății, nr. 4-6A, titular: SC ROMBAT SA

 

 

SC ROMBAT SA, cu sediul în municipiul Bistrița, str. Drumul Cetății, nr. 4, judeţul Bistrița-Năsăud, anunţă publicul interesat asupra organizării dezbaterii publice privind solicitarea Autorizaţiei integrate de mediu în scopul desfăşurării activităţilor prevăzute în Anexa nr. 1 a Legii nr. 278/2013 privind emisiile industriale:

 

2.5. b) topirea, inclusiv alierea, de metale neferoase, inclusiv de produse recuperate, şi exploatarea de turnătorii de metale neferoase, cu o capacitate de topire de peste 4 tone pe zi pentru plumb şi cadmiu sau 20 de tone pe zi pentru toate celelalte metale.

4.2.e) nemetalele, oxizii metalici sau alţi compuşi anorganici, cum sunt carbura de calciu, siliciul, carbura de siliciu,

la punctul de lucru din municipiul Bistrița, str. Drumul Cetății, nr. 4-6A, judeţul Bistrița-Năsăud.

Dezbaterea publică va avea loc în data de 25.04.2016 cu începere de la ora 1600 la sediul SC ROMBAT SA din municipiul Bistrița, str. Drumul Cetății, nr. 4, județul Bistrița-Năsăud.

Informaţiile privind potenţialul impact al activităţii asupra mediului, Formularul de solicitare și Raportul de amplasament  pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistrița-Năsăud din municipiul Bistrița, strada Parcului, nr. 20, judeţul Bistrița-Năsăud, de luni până joi între orele 800 – 1400 şi vineri între orele 800 – 1300.

Observaţiile, sugestiile, propunerile publicului, formulate în scris, sub semnătură şi cu date de identificare  se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistrița-Năsăud (secretariat) din Bistrița, str. Parcului, nr. 20, judeţul Bistrița-Năsăud, telefon 0263224064, fax 0263223709  sau electronic la adresa office@apmbn.anpm.ro până la data dezbaterii publice.

 

 

FORMULAR DE SOLICITARE AIM 2016

RAPORT DE AMPLASAMENT  AIM 2016

COMPLETARE LA DOCUMENTATIE  AIM 2016