Back

Anunţ public privind decizia de emitere a autorizației integrate de mediu pentru Fabrica de acumulatori cu plumb pe amplasamentul situat în Bistrița, str. Drumul Cetății, nr. 4-6A, titular: SC ROMBAT SA.

 

Agenția pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a autorizaţiei integrate de mediu pentru  Fabrica de acumulatori cu plumb situată pe amplasamentul din Bistrița, str. Drumul Cetății, nr. 4-6A, titular: SC ROMBAT SA.

Activitatea se încadrează conform Anexei 1 a Legii 278/2013 privind emisiile industriale la punctele:

2.5. b) topirea, inclusiv alierea, de metale neferoase, inclusiv de produse recuperate, şi exploatarea de turnătorii de metale neferoase, cu o capacitate de topire de peste 4 tone pe zi pentru plumb şi cadmiu sau 20 de tone pe zi pentru toate celelalte metale.

4.2.e) nemetalele, oxizii metalici sau alţi compuşi anorganici, cum sunt carbura de calciu, siliciul, carbura de siliciu.

Decizia de emitere şi proiectul  autorizaţiei integrate de mediu pot fi consultate la  sediul A.P.M. Bistriţa-Năsăud din municipiul Bistriţa, str. Parcului, nr. 20, în zilele de luni-joi, între orele 9,.00-14,00 şi vineri între 9,00-12,00.

Pentru detalii…. descarca DECIZIE nr. 313 emitere autorizatie integrata SC ROMBAT SA.    si   descarca PROIECT Autorizatie integrata SC ROMBAT SA  

 

Observaţiile publicului se primesc zilnic sub semnătură şi cu date de identificare, în scris, la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud, fax 0263223709, sau electronic la adresa office@apmbn.anpm.ro , în termen de 30 de zile de la data apariţiei anunţului.