Back

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a autorizaţiei integrate de mediu SC PIG EXPRESS SOLUTIONS SRL

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a autorizaţiei integrate de mediu pentru „Fermă creştere şi îngrăşare suine, capacitate mai mare de 2000 capete”, în județul Bistrița-Năsăud, comuna Şieu Măgheruş, localitatea Şieu Măgheruş, str. Principală, nr. 283B, titular: SC PIG EXPRESS SOLUTIONS SRL.

 

 

Activitatea de îngrăşare a suinelor se încadrează Legii 278/2013 privind emisiile industriale, instalația fiind încadrată în Anexa 1 a Legii la punctul:

            6.6. b) Creşterea intensivă a păsărilor de curte şi a porcilor, cu capacităţi de peste 2.000 de locuri pentru porci de producţie (peste 30 kg);

          Documentele de susţinere a solicitării pot fi consultate la sediul A.P.M. Bistriţa-Năsăud, din municipiul Bistriţa, str. Parcului, nr. 20, în zilele de luni-joi, între orele 9.00-15.00 şi vineri între 9.00-13.00.

 

Propunerile şi observaţiile se depun în scris sub semnătură la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud pe toata durata desfăşurării procedurii de emitere a autorizaţiei integrate de mediu.