IMPORTANT!

Observatiile si comentariile publicului privind notificarile pot fi transmise in termen de 30 de zile de la data publicarii acestora pe pagina de web a ANPM.


Back

Notificare pentru introducerea deliberată în mediu, pentru testare în România, a porumbului DAS-1507modificat genetic pentru toleranţa la erbicide pe bază de glufosinat de amoniu și rezistență la atacul unor insecte Lepidoptere dăunătoare, cum este sfredelitorul european al tulpinilor (Ostrinia nubilalis)

NOTIFICATOR:

SC Pioneer Hi-Bred Seeds Agro SRL; DN2 Bucureşti Urziceni - km 19,7; Comuna Găneasa; Sat Şindriliţa; Jud. Ilfov; Cod 077010; România

Notificare pentru  introducerea deliberată în mediu, pentru testare în România, a porumbului DAS-1507modificat genetic pentru toleranţa la erbicide pe bază de glufosinat de amoniu și rezistență la atacul unor insecte Lepidoptere dăunătoare, cum este sfredelitorul european al tulpinilor (Ostrinia nubilalis).

DENUMIREA PROIECTULUI:  B/RO/09/20

Introducerea deliberată în mediu, pentru testare în camp, a porumbului DAS-1507 modificat genetic pentru toleranţa la erbicide pe bază de glufosinat de amoniu și rezistență la atacul unor insecte Lepidoptere dăunătoare, în vederea evaluării comportării în mediu şi a performanţelor agricole.

Documente atasate: