Back

06-Anunț public privind decizia etapei de încadrare pentru proiectul: Înlocuire conducte și branșamente gaze naturale, propus a fi amplasat în municipiul Bistrița, intravilan; titular: Delgaz Grid SA

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare fără evaluarea impactului asupra mediului, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului și de evaluare adecvată, pentru proiectul Înlocuire conducte și branșamente gaze naturale, propus a fi amplasat în municipiul Bistrița, pe străzile: str. Aleea Plăieșului, Aleea Spătarului, Aleea Pandurilor, str. Ștefan cel Mare, str. Romană, str. Grigore Moisil, str. Turnului, str. Grigore Pletosu, str. Ghinzii, str. Dealul Viilor, str. Miron Cristea, str. Corneliu Mureșan, str. Prisăcii, judeţul Bistriţa-Năsăud, titular Delgaz Grid SA.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud din municipiul Bistriţa, str. Parcului, nr. 20, în zilele de luni-joi, între orele 8-14 şi vineri între orele 8-12, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmbn.anpm.ro/ -  Secţiunea Acorduri de mediu.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Data afișării anunțului pe site 08.04.2021