Back

06-Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Construire magazin Penny Market și magazin produse din carne și brânzeturi, accese auto și pietonale, trotuare, amenajări exterioare, sistematizare verticală, reclame pe fațade și în parcare, stâlp cu panou publicitar luminos, împrejmuire perimetrală, branșamente la utilități și organizare de șantier” propus a fi amplasat în localitatea Prundu Bârgăului, str. Calea Transilvaniei, CF nr. 27688, comuna Prundu Bârgăului, titular: SC VATRA MALL SRL.

 

AGENȚIA PENTRU PROTECȚIA MEDIULUI BISTRIȚA-NĂSĂUD anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul  “Construire magazin Penny Market și magazin produse din carne și brânzeturi, accese auto și pietonale, trotuare, amenajări exterioare, sistematizare verticală, reclame pe fațade și în parcare, stâlp cu panou publicitar luminos, împrejmuire perimetrală, branșamente la utilități și organizare de șantierpropus a fi amplasat în localitatea Prundu Bârgăului, str. Calea Transilvaniei, CF nr. 27688, comuna Prundu Bârgăului, titular: SC VATRA MALL SRL.

Informațiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului APM Bistrița-Năsăud din municipiul Bistrița, str. Parcului, nr. 20 și la sediul SC VATRA MALL SRL din localitatea Prundu Bârgăului, nr. 92, în zilele de luni-joi, între orele 8-14 și vineri între orele 8-13.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului APM Bistrița-Năsăud din municipiul Bistrița, str. Parcului, nr. 20.

 

Data afișării anunțului pe site 7.04.2021