Back

06-Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Funcțiuni complementare de primire turistică, apartamente de închiriat în regim hotelier” propus a fi amplasat în localitatea Colibița, fn, CF 27218, intravilan, comuna Bistrița-Bârgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud,, titular: GIVAN NICOLAIE și GIVAN SAVETA LAURA.

 

AGENȚIA PENTRU PROTECȚIA MEDIULUI BISTRIȚA-NĂSĂUD anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul   

“Funcțiuni complementare de primire turistică, apartamente de închiriat în regim hotelierpropus a fi amplasat în localitatea Colibița, fn, CF 27218, intravilan, comuna Bistrița-Bârgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud,, titular: GIVAN NICOLAIE și GIVAN SAVETA LAURA.

Informațiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului APM Bistrița-Năsăud din municipiul Bistrița, str. Parcului, nr. 20 și la domiciliul GIVAN NICOLAIE din localitatea Tiha Bârgăului, nr. 295, comuna Tiha Bârgăului,  în zilele de luni-joi, între orele 8-14 și vineri între orele 8-13.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului APM Bistrița-Năsăud din municipiul Bistrița, str. Parcului, nr. 20.

Data afișării anunțului pe site 11.02.2020