Back

06-Anunţ public SEA privind decizia finală pentru planul: Plan Urbanistic Zonal - Ansamblu de locuințe unifamiliale în regim de înălțime P+1E, amenajări exterioare, împrejmuire, în municipiul Bistrița, Valea Budacului, nr. 99, județul Bistrița-Năsăud, titular: DEAK MARIA.

 
Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud anunţă publicul interesat despre decizia finală pentru planul: Plan Urbanistic Zonal - Ansamblu de locuințe unifamiliale în regim de înălțime P+1E, amenajări exterioare, împrejmuire, în municipiul Bistrița, Valea Budacului, nr. 99, județul Bistrița-Năsăud, titular: DEAK MARIA.
 

Având în vedere că, în termenul legal de la publicarea deciziei inițiale a etapei de încadrare, referitoare la avizarea Planului Urbanistic Zonal - Ansamblu de locuințe unifamiliale în regim de înălțime P+1E, amenajări exterioare, împrejmuire, în municipiul Bistrița, Valea Budacului, nr. 99, județul Bistrița-Năsăud, titular: DEAK MARIA, nu s-au înregistrat observaţii sau comentarii din partea publicului, Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud a luat decizia finală că planul: Plan Urbanistic Zonal - Ansamblu de locuințe unifamiliale în regim de înălțime P+1E, amenajări exterioare, împrejmuire, în municipiul Bistrița, Valea Budacului, nr. 99, județul Bistrița-Năsăud, nu necesită evaluare de mediu și se supune procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Data afişării anunţului pe site: 07.01.2021