Back

06_ Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Schimbare destinație din atelier condiționare și fabricat săpun în atelier dezmembrări” propus a fi amplasat în municipiul Bistrița, str. Zefirului, nr. 9, judeţul Bistriţa-Năsăud, titular: SCM DE GRADUL I CHIMICA BISTRIȚA

AGENȚIA PENTRU PROTECȚIA MEDIULUI BISTRIȚA-NĂSĂUD anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Schimbare destinație din atelier condiționare și fabricat săpun în atelier dezmembrăripropus a fi amplasat în municipiul Bistrița, str. Zefirului, nr. 9, judeţul Bistriţa-Năsăud.

Informațiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului APM Bistrița-Năsăud din municipiul Bistrița, str. Parcului, nr. 20 și la sediul SCM DE GRADUL I CHIMICA BISTRIȚA din municipiul Bistrița, str. Zefirului, nr. 9,  în zilele de luni-joi, între orele 8-14 și vineri între orele 8-13.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului APM Bistrița-Năsăud din municipiul Bistrița, str. Parcului, nr. 20.

 

Data afișării anunțului pe site : 22.07.2020