Back

06_Anunț public privind decizia etapei de încadrare pentru proiectul: ”Amenajare scuar și spațiu de joacă”, amplasat în localitatea componentă Unirea, str. Școlii, nr. 8, municipiul Bistrița, județul Bistrița-Năsăud, titular: DIRECȚIA DE INFRASTRUCTURĂ ȘI SERVICII BISTRIȚA.

 

Agenția pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud - anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare fără evaluarea impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ”Amenajare scuar și spațiu de joacă”, amplasat în localitatea componentă Unirea, str. Școlii, nr. 8, municipiul Bistrița, județul Bistrița-Năsăud, titular: DIRECȚIA DE INFRASTRUCTURĂ ȘI SERVICII BISTRIȚA.

 

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Bistrița-Năsăud, din municipiul Bistrița, str. Parcului, nr. 20, în zilele de luni-joi, între orele 9.00-15.00 și vineri, între orele 9.00-13.00, precum și pe site-ul agenției http://anpmbn.anpm.ro.

 

Comentariile / Observațiile / Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de: 19.02.2024.

 

Data afișării pe site: 9.02.2024.