Back

06_Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: Construire anexă pentru compresor aer și spațiu pentru substanțe periculoase, schimbare destinație din depozit mase plastice în hală de producție și dotarea acestuia cu un extruder folie multistrat și înălțarea unui turn de răcire de 16 m, montarea unui utilaj pentru producere de folie pentru plăci polistiren instalații pardoseli încălzite la parterul halei existente, propus a fi amplasat în localitatea Salva, nr. 97/A, comuna Salva, judeţul Bistriţa-Năsăud, titular: SC ROGAM PLAST SRL.

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: Construire anexă pentru compresor aer și spațiu pentru substanțe periculoase, schimbare destinație din depozit mase plastice în hală de producție și dotarea acestuia cu un extruder folie multistrat și înălțarea unui turn de răcire de 16 m, montarea unui utilaj pentru producere de folie pentru plăci polistiren instalații pardoseli încălzite la parterul halei existente, propus a fi amplasat în localitatea Salva, nr. 97/A, comuna Salva, judeţul Bistriţa-Năsăud, titular: SC ROGAM PLAST SRL.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Bistriţa-Năsăud, din municipiul Bistriţa, str. Parcului, nr. 20 şi la sediul titularului: SC ROGAM PLAST SRL, din localitatea Salva, nr. 97/A, comuna Salva, judeţul Bistriţa-Năsăud, în zilele de luni-joi, între orele 900 - 1500 şi vineri, între orele 900 - 1300.

 

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud.

 

Data afişării anunţului pe site: 19.10.2021