Back

06_Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Lucrări de reparații acoperiș și schimbare destinație din magazie în hală de producție confecții metalice” propus a fi amplasat în localitatea Lechința, intravilan, nr. 408-B, județul Bistriţa-Năsăud, titular: SC BETAK SA.

 

AGENȚIA PENTRU PROTECȚIA MEDIULUI BISTRIȚA-NĂSĂUD anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul 

“Lucrări de reparații acoperiș și schimbare destinație din magazie în hală de producție confecții metalicepropus a fi amplasat în localitatea Lechința, intravilan, nr. 408-B, județul Bistriţa-Năsăud, titular: SC BETAK SA.

 

Informațiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului APM Bistrița-Năsăud din municipiul Bistrița, str. Parcului, nr. 20 și la sediul SC BETAK SA din municipiul Bistrița, str. Industriei, nr. 4, județul Bistrița-Năsăud,  în zilele de luni-joi, între orele 8-14 și vineri între orele 8-13. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului APM Bistrița-Năsăud din municipiul Bistrița, str. Parcului, nr. 20.

 

 

Data afișării anunțului pe site

26.02.2024