Back

06_Anunţ public SEA privind decizia finală pentru planul: ”PUZ - În scopul construirii de locuințe colective în regim de înălțime D+P+2E+ER”, în municipiul Bistrița, intravilan, str. Iancu Jianu, nr. 14, județul Bistriţa-Năsăud, titular: GRINDEAN IOAN.

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud anunţă publicul interesat despre decizia finală pentru planul: ”PUZ - În scopul construirii de locuințe colective în regim de înălțime D+P+2E+ER”, în municipiul Bistrița, intravilan, str. Iancu Jianu, nr. 14, județul Bistriţa-Năsăud, titular: GRINDEAN IOAN.

Având în vedere că, în termenul legal de la publicarea deciziei inițiale a etapei de încadrare, referitoare la avizarea Planului Urbanistic Zonal: ”PUZ - În scopul construirii de locuințe colective în regim de înălțime D+P+2E+ER”, în municipiul Bistrița, intravilan, str. Iancu Jianu, nr. 14, județul Bistriţa-Năsăud, titular: GRINDEAN IOAN, nu s-au înregistrat observaţii sau comentarii din partea publicului, Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud a luat decizia finală că planul: ”PUZ - În scopul construirii de locuințe colective în regim de înălțime D+P+2E+ER”, în municipiul Bistrița, intravilan, str. Iancu Jianu, nr. 14, județul Bistrița-Năsăud, nu necesită evaluare de mediu și se supune procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Data afişării anunţului pe site: 15.05.2024