Back

ANUNT PUBLIC- reluarea proceduri de evaluare a impactului asupra mediului - proiectul “Varianta de ocolire sud Bistrita”, propus a fi amplasat în judetul Bistrita-Năsăud, municipiul Bistrita, intravilan si extravilan, titular: COMPANIA NATIONALĂ DE AUTOSTRĂZI SI DRUMURI NATIONALE DIN ROMÂNIA.

            AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BISTRITA-NĂSĂUD anuntă publicul interesat asupra reluării procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, cu parcurgerea etapei de încadrare a proiectului conform prevederilor Ordinului comun M.M.P./M.A.I./M.A.D.R./M.D.R.T. nr. 135/84/76/1284 din 2010 privind aprobarea Metodologiei de aplicare a evaluării impactului asupra mediului pentru proiecte publice si private, pentru “Varianta de ocolire sud Bistrita, propus a fi amplasat în judetul Bistrita-Năsăud, municipiul Bistrita, intravilan si extravilan, titular: COMPANIA NATIONALĂ DE AUTOSTRĂZI SI DRUMURI NATIONALE DIN ROMÂNIA.

Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Bistrita-Năsăud, din municipiul Bistrita, str. Parcului, nr. 20si la sediul titularului, CNADNR, din municipiul Bucuresti, sector 1, Bulevardul Dinicu Golescu, nr. 38, în zilele de luni-joi între orele 9-15, vineri între orele 9-13, pentru detalii dati clic AICI....Varianta ocolitoare Bistrita-memoriu ver MAI 2014 

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Bistrita-Năsăud.

Documente atasate

Varianta ocolitoare Bistrita-memoriu ver MAI 2014