Back

Anunț public asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Alimentare cu apă Dorolea” propus a fi amplasat în localitatățile Livezile și Dorolea, intra- și extravilan, comuna Dorolea, judeţul Bistriţa-Năsăud, titular SC AQUABIS SA.

 

AGENȚIA PENTRU PROTECȚIA MEDIULUI BISTRIȚA-NĂSĂUD anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Alimentare cu apă Dorolea” propus a fi amplasat în localitatățile Livezile și Dorolea, intra- și extravilan, comuna Dorolea, judeţul Bistriţa-Năsăud, titular SC AQUABIS SA.

Informațiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului APM Bistrița-Năsăud din municipiul Bistrița, str. Parcului, nr. 20 și la sediul SC AQUABIS SA din municipiul Bistrița, str. Parcului, nr. 1, în zilele de luni-joi, între orele 8-14 și vineri între orele 8-13.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului APM Bistrița-Năsăud din municipiul Bistrița, str. Parcului, nr. 20.

Data afișării anunțului pe site 11.02.2020