Back

Anunț public asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Perimetru temporar de extracție agregate minerale Budacu Terasă 1, din albia majoră a Văii Budac, propus a fi amplasat în localitatea Budacu de Jos, extravilan, titular SC TRANS-SIMY SRL.

AGENȚIA PENTRU PROTECȚIA MEDIULUI BISTRIȚA-NĂSĂUD anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Perimetru temporar de extracție agregate minerale Budacu Terasă 1, din albia majoră a Văii Budac, propus a fi amplasat în localitatea Budacu de Jos, extravilan, titular SC TRANS-SIMY SRL.

Informațiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului APM Bistrița-Năsăud din municipiul Bistrița, str. Parcului, nr. 20 și la sediul SC TRANS-SIMY SRL din localitatea Jelna, nr. 98, comuna Budacu de Jos, în zilele de luni-joi, între orele 8-14 și vineri  între orele 8-13.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului APM Bistrița-Năsăud din municipiul Bistrița, str. Parcului, nr. 20.

Data afișării anunțului pe site  09.08.2019