Back

Anunț public asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Schimbarea destinației din spații producție la parter în spații atelier tâmplărie și tapițerie fără modificări constructive, propus a fi amplasat în municipiul Bistrița, localitatea componentă Viișoara, nr. 61A, judeţul Bistriţa-Năsăud.

AGENȚIA PENTRU PROTECȚIA MEDIULUI BISTRIȚA-NĂSĂUD anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Schimbarea destinației din spații producție la parter în spații atelier tâmplărie și tapițerie fără modificări constructive, propus a fi amplasat în municipiul Bistrița, localitatea componentă Viișoara, nr. 61A, judeţul Bistriţa-Năsăud.

Informațiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului APM Bistrița-Năsăud din municipiul Bistrița, str. Parcului, nr. 20 și la sediul SANA HABITAS SRL din municipiul Bistrița, localitatea componentă Viișoara, nr. 61A, în zilele de luni-joi, între orele 8-14 și vineri  între orele 8-13.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului APM Bistrița-Năsăud din municipiul Bistrița, str. Parcului, nr. 20.

Data afișării anunțului pe site 28.11.2019