Back

Anunţ public privind decizia de emitere a acordului de mediu pentru: Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă şi Apă Uzată în județul Bistrița-Năsăud, propus a fi amplasat pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud, titular: SC AQUABIS SA.

Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru: Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă şi Apă Uzată în județul Bistrița-Năsăud, propus a fi amplasat pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud, titular: SC AQUABIS SA.

 

            Proiectul acordului de mediu poate fi consultat la sediul A.P.M. Bistriţa-Năsăud, din municipiul Bistriţa, str. Parcului, nr. 20, în zilele de luni-joi, între orele 9.00-15.00 şi vineri între 9.00-13.00, precum şi pe site-ul agenției: http://apmbn.anpm.ro/.

Proiect Acord de mediu nr. SC AQUABIS SA _11 oct 2019 .pdf

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul  A.P.M. Bistriţa-Năsăud, din municipiul Bistriţa, str. Parcului, nr. 20, în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ, până la data de 20.10.2019.

 

Data afişării anunţului pe site: 11.10.2019