Back

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare pentru proiectul: „Construire clădire cu destinația de spații comerciale, birouri și spații de locuit în regim de maxim P+2E” propus a fi amplasat în municipiul Bistrița, localitate componentă Viișoara, DN17, nr. 245, judeţul Bistriţa-Năsăud, titular: LĂUDATU FLORIN LIVIU.

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare fără evaluarea impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului şi fără evaluare adecvată, pentru proiectul: ”Construire clădire cu destinația de spații comerciale, birouri și spații  de locuit în regim de maxim P+2E, propus a fi amplasat în municipiul Bistrița, localitate componentă Viișoara, DN17, nr. 245, judeţul Bistriţa-Năsăud, titular: LĂUDATU FLORIN LIVIU.   

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Bistriţa-Năsăud, din municipiul Bistriţa, str. Parcului, nr. 20, în zilele de luni-joi, între orele 9,00-15,00 şi vineri între 9,00-13,00, precum şi

 

DECIZIE incadrare LAUDATU FLORIN LIVIU- proiect 6 dec 2017

 

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la sediul APM Bistriţa-Năsăud la proiectul  deciziei de încadrare până la data de:  14.12.2017.

Data afişării anunţului pe site: 07.12.2017.