Back

Anunţ public privind decizia finală pentru: P.U.Z.÷Construire ansamblu de locuințe colective în regim de înălțime de max. (S,D)P+3E+ER cu accente de P+6E, spațiu comercial în regim de înălțime parter, amplasat în municipiul Bistrița, str. Ion Căianu, nr. 1, județul Bistrița-Năsăud, titular: SC IMAGO INVEST BISTRIȚA SRL.

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud anunţă publicul interesat despre decizia finală pentru: Planul Urbanistic Zonal ÷ Construire ansamblu de locuințe colective în regim de înălțime de max. (S,D)P+3E+ER cu accente de P+6E, spațiu comercial în regim de înălțime parter, amplasat în municipiul Bistrița, str. Ion Căianu, nr. 1, titular: SC IMAGO INVEST BISTRIȚA SRL

 

Având în vedere că, în termenul legal de la publicarea deciziei inițiale a etapei de încadrare, referitoare la avizarea Planului Urbanistic Zonal –Construire ansamblu de locuințe colective în regim de înălțime de max. (S,D)P+3E+ER cu accente de P+6E, spațiu comercial în regim de înălțime parter, amplasat în municipiul Bistrița, str. Ion Căianu, nr. 1, județul Bistrița-Năsăud, nu s-au înregistrat observaţii sau comentarii din partea publicului, Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud a luat decizia finală că: Planul Urbanistic Zonal – Construire ansamblu de locuințe colective în regim de înălțime de max. (S,D)P+3E+ER cu accente de P+6E, spațiu comercial în regim de înălțime parter, amplasat în municipiul Bistrița, str. Ion Căianu, nr. 1, județul Bistrița-Năsăud, nu necesită evaluare de mediu și se supune procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Data afişării anunţului pe site: 12.06.2019