Back

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: "Amenajare camping pe teren proprietate și reabilitare, modernizare, extindere, dotare, schimbare destinație imobil existent-din hală de producție în sală activități sportive și de agrement", amplasat în localitatea Bistrița Bîrgăului, nr. 667B, comuna Bistrița Bîrgăului, județul Bistrița-Năsăud, titular: SC MID RENT A CAR SRL.

 

 

Agenția pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud- anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: "Amenajare camping pe teren proprietate și reabilitare, modernizare, extindere, dotare, schimbare destinație imobil existent-din hală de producție în sală activități sportive și de agrement", amplasat în localitatea Bistrița Bîrgăului, nr. 667B, comuna Bistrița Bîrgăului, județul Bistrița-Năsăud, titular: SC MID RENT A CAR SRL.

 

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M. Bistrița-Năsăud, din municipiul Bistrița, str. Parcului, nr. 20 și la sediul titularului: SC MID RENT A CAR SRL, din municipiul Vaslui, Șoseaua Națională, nr. 306, județul Vaslui, în zilele de luni-joi, între orele 9.00-15.00 și vineri, între orele 9.00-13.00.

 

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud, pe toată durata procedurii de mediu.

 

Data afișării pe site: 12.10.2017.