Back

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: "Insttalații tehnologice și echipamente pentru punerea în producție a sondelor de cercetare izolate din structurile gazeifere BEUDIU și BUZA NORD", propus a fi amplasat în judeţul Bistriţa-Năsăud, extravilanul comunelor: Chiochiș (localitățile Buza și Țentea) și Nușeni (localitățile Beudiu și Vița), titular: S.N.G.N. ROMGAZ S.A.- Sucursala Tg. Mureș.

 

 

Agenția pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud- anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: "Insttalații tehnologice și echipamente pentru punerea în producție a sondelor de cercetare izolate din structurile gazeifere BEUDIU și BUZA NORD", propus a fi amplasat în judeţul Bistriţa-Năsăud, extravilanul comunelor: Chiochiș (localitățile Buza și Țentea) și Nușeni (localitățile Beudiu și Vița), titular: S.N.G.N. ROMGAZ  S.A.- Sucursala Tg. Mureș.

 

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M. Bistrița-Năsăud, din municipiul Bistrița, str. Parcului, nr. 20 și la sediul titularului: S.N.G.N. ROMGAZ  S.A.- Sucursala Tg. Mureș, din municipiul Tg. Mureș, str. Salcâmilor, nr. 23, jud. Mureș, în zilele de luni-joi, între orele 9.00-15.00 și vineri, între orele 9.00-13.00.

 

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud.

 

Data afișării pe site: 24.07.2015.