Back

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Modernizare drum comunal DC 21 şi străzi în comuna Miceştii de Cîmpie, în localitatea Miceştii de Cîmpie: strada Pe Faţă, strada Drumul Căminului, strada Gării, în localitatea Visuia: strada Principală, strada Bisericii, în localitatea Fîntîniţa: strada Principală”, în intravilan și extravilan, domeniu public, comuna Miceştii de Cîmpie, județul Bistrița-Năsăud, titular: MICEŞTII DE CÎMPIE.

 

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud-anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Modernizare drum comunal DC 21 şi străzi în comuna Miceştii de Cîmpie, în localitatea Miceştii de Cîmpie: strada Pe Faţă, strada Drumul Căminului, strada Gării, în localitatea Visuia: strada Principală, strada Bisericii, în localitatea Fîntîniţa: strada Principală”, amplasat în intravilan și extravilan, domeniu public, comuna Miceştii de Cîmpie, județul Bistrița-Năsăud, titular: COMUNA MICEŞTII DE CÎMPIE.

 

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M. Bistriţa-Năsăud, din municipiul Bistriţa, str. Parcului, nr. 20 şi la sediul titularului: COMUNA MICEŞTII DE CÎMPIE, din localitatea Miceştii de Cîmpie, nr. 18, comuna Miceştii de Cîmpie, județul Bistrița-Năsăud, în zilele de luni-joi, între orele 9,00-15,00 şi vineri, între orele 9,00-13,00.

 

Observaţiile publicului se primesc zilnic, la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud.

 

Data afişării pe site: 13.10.2017