Back

Anunţ public privind emiterea deciziei de încadrare revizuită pentru proiectul „Amenajare pârtie de schi, inclusiv utilităţi – în cadrul Complexului sportiv polivalent”, propus a fi amplasat în localitatea componentă Unirea, str. Aerodromului, municipiul Bistriţa, judeţul Bistriţa-Năsăud, titular: MUNICIPIUL BISTRITA.

 

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a deciziei de încadrare pentru proiectul „„Amenajare pârtie de schi, inclusiv utilităţi – în cadrul Complexului sportiv polivalent”, propus a fi amplasat în localitatea componentă Unirea, str. Aerodromului, municipiul Bistriţa, judeţul Bistriţa-Năsăud, titular: MUNICIPIUL BISTRIŢA.    

Decizia Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud, precum şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud din Bistriţa, str. Parcului, nr. 20, în zilele de luni-joi, între orele 9.00-15.00 şi vineri între 9.00-13.00, pentru detalii descarca....

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud din Bistriţa, str. Parcului, nr. 20, în termen de 13 de zile de la data publicării prezentului anunţ.

 

Data afişării anunţului pe site: 27.05.2016.