Back

ANUNT DEZBATERE PUBLICĂ PUG SERCAIA

REVENIRE ANUNT DEZBATERE PUBLICĂ

 

 

                                                                                                                                                     Având în vedere măsurile de restricție menținute după 17 iulie 2020 prevăzute de Hotărârea de Guvern 553 din 15 iulie 2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 17 iulie 2020, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea  efectelor pandemiei de COVID-19 si ținând cont de adresa ANPM nr.  1/2651/VT/28.05.2020, înregistrată la APM Brașov cu nr. 8304/28.05.2020,

                                                                                                                                                     APM Brasov aduce la cunoştinţa celor interesaţi faptul că organizarea dezbaterii publice pentru planul „ACTUALIZARE PLAN URBANISTIC GENERAL și al REGULAMENTULUI LOCAL DE URBANISM al COMUNEI ȘERCAIA” în jud. Brașov, care a fost anunțată a se desfășura la sediul Primăriei Comunei Șercaia, în data 22.07.2020 ora 16.00, cu participarea autoritățiilor interesate de plan, inclusiv a custozilor/administratorilor ariilor naturale protejate, se va realiza exclusiv în format electronic.

Raportul de mediu si studiul de evaluare adecvata  pentru planul menționat mai sus poate fi consultat pe site-ul APM Brașov  http://www.anpm.ro/web/apm-brasov/documente-procedura-sea și pe site-ul Primăriei Comunei Șercaia www.primaria-sercaia.ro, sectiunea informare cetateni-alte informatii de interes public. 

                                                                                                                                                   Observațiile publicului interesat și ale autoritățiilor interesate de plan, inclusiv ale custozilor/administratorilor ariilor naturale protejate se primesc în scris, cu datele de identificare, între orele 8-16 pe adresa de e-mail: office@apmbv.anpm.ro,  până la data de 22.07.2020, ora 16.00.