Back

Anunturi dezbateri publice 2020

Anunţ public privind dezbaterea publică

     Agenția pentru Protecția Mediului Caraș-Severin anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului, fără impact transfrontalier, pentru proiectul Execuție lucrări miniere de exploatare în carieră a rocilor industriale și de construcție în perimetrul temporar de exploatare DEALUL TĂRIA – comuna Bozovici, județ Caraș-Severin, propus a fi amplasat în extravilanul satului Bozovici, comuna Bozovici, județul Caraș-Severin, titular CEAPAEV CONSTRUCT SRL.

     Tipul deciziei posibile luate de Agenția pentru Protecția Mediului Caraș-Severin poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu.

     Raportul poate fi consultat la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Caraș-Severin din Reșița, str. Petru Maior, 73 şi la sediul CEAPAEV CONSTRUCT SRL din Bozovici, nr. 182, în zilele de luni-joi/vineri, între orele 8:00-16:30/14:00 .

     Documentul menţionat este disponibil şi la următoarea adresă de internet http://www.anpm.ro/web/apm-caras-severin/documente-procedura-eim-si-ea .

Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului va avea loc la Primăria Comunei Bozovici, în data de 12.03.2020, începând cu orele 13:00.

     Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii privind raportul privind impactul asupra mediului la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Caraș-Severin din Reșița, str. Petru Maior, 73, până la data de 12.03.2020.

Data afişării anunţului pe site: 07.02.2020