Back

Anunţuri emitere acorduri 2017

Anunţ public privind emiterea acordului de mediu

Agenţia pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Reparații hale, cabină portar, schimbare de destinații din magazii, corp administrativ, punct termic, depozit carburant în hale creștere pui, fără modificări structurale;  Construirea hale producție cu structură metalică, P, cu instalații aferente”, amplasat în localitatea Bocșa, strada Sadovei, nr. 64, judeţul Caraş-Severin, titular SC TRANSAVIA SA.

Proiectul acordului de mediu şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediu Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin, Reşiţa, str. Petru Maior, nr.73, în zilele de luni – joi, între orele 0800 – 1630 şi vineri, între orele 0800 – 1400, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmcs.anpm.ro.

Observaţiile / contestaţiile publicului se primesc la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin, Reşiţa, str. Petru Maior, nr.73, în termen de 8 zile de la data publicării prezentului anunţ.

Data afişării anunţului pe site: 09.10.2017

 

Anunt public privind emiterea acordului de mediu

Agenţia pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin, anunta publicul interesat asupra Deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Cariera Ohaba Mâtnic-Măgura”, amplasat in extravilan comuna Copăcele, titular S.C. DAMICONTRANS SRL

 Proiectul acordului de mediu si informatiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului , strada Petru Maior nr.73- Resita, in zilele de luni-joi, intre orele 08.00-16.30 si vineri intre orele 08.00-14.00, precum si la urmatoarea adresa deinternet: http://apmcs.anpm.ro/.

Observatiile/contestatiile publicului se primesc zilnic la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului din municipiul Resita din strada Peru Maior nr.73, în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ, până la data de 19.06.2017.