Asset Publisher Asset Publisher

Back

Anunturi publice 2021

Anunt public, decizia etapei de incadrare-Bejan Florica si Munteanu Ion - Obținere aviz de oportunitate și Elaborare PUZ-parcelare și construire locuințe individuale

 

Anunţ public privind desfășurarea dezbaterii publice

Planului Urbanistic Zonal – Parc Eolian Ciuchici

     Urmare a instituirii stării de alertă pe teritoriul României prin Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în baza adresei Agenției Naționale pentru Protecția Mediului nr. 1/2651/VT/28.05.2020, privind derularea procedurilor de reglementare pentru perioada stării de alertă, dezbaterea publică a raportului de mediu se va realiza în format electronic.

     Dezbaterea publică se va realiza în format electronic prin consultarea documentației / raportului de mediu și studiului de evaluare adecvată postate pe pagina web a Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin.

     La dezbatere publică vor participa autoritățile competente pentru protecția mediului, cele din domeniul sănătății, precum și cele implicate în etapa de definitivare a proiectului de plan sau de program şi de realizare a raportului de mediu.

    Comentariile /observațiile publicului  vor fi transmite titularului planului - BISALTA SRL (simone@siberenergia.ro) și Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin prin poșta electronică (office@apmcs.anpm.ro) în termen de 45 de zile de la publicarea în mass-media (Renașterea Bănățeană – 12.03.2021), până în data de 26.04.2020.

 Documentația poate fi consultată la următoarea adresă de internet: http://www.anpm.ro/web/apm-caras-severin/documente-procedura-sea-si-ea/-/asset_publisher/HR6qSxze9Q2j/content/documentatii-depuse-2020

Data afişării anunţului pe site: 15 martie 2021

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI CARAŞ - SEVERIN în conformitate cu H.G. nr. 1076/2004 anunţă publicul interesat decizia etapei de încadrare PUZ – Construire supermarket LIDL, amenasjare locuri de parcare în incidență, amplasare panouri publicitare pe teren proprietate și fațadă, amplasare totem, amenajare accese, împrejmuire proprietate și organizare de șantier, titular: S.C. LIDL ROMÂNIA S.C.S. şi anume că planul propus nu necesită evaluare de mediu şi se supune procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

     Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin din Reşiţa, str. Petru Maior, nr. 73, în zilele de luni – joi, între orele 0830 – 1630, vineri între orele 0800–1400 precum şi la următoarea adresă de internet www.apmcs.anpm.ro.

     Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare până la data de 01.02.2021.

Data afişării anunţului pe site: 21.01.2021


Achizitii servicii arhivare

Invitatie participare Servicii arhivare Formulare servicii arhivare Caiet sarcini Servicii arhivare

INFORMARE privind măsurile de mediu şi climă aplicate în anul 2017 pe terenurile agricole

  INFORMARE privind măsurile de mediu şi climă aplicate în anul 2017 pe terenurile agricole    

Program CASA VERDE CLASIC

Solicitanţii respinşi pot contesta Decizia Comitetului Director. Contestaţiile se depun în conformitate cu prevederile art. 19 alin. (1) din Ghidul de Finanţare, în termen de 10 zile lucrătoare,...

Invitatie participare licitatie achizionare bunuri

APM CS-Invitatie de participare APM CS-Caiet de sarcini Formulare

Comunicat de presa - conferinta de inchidere a proiectului LIFE 10NAT-RO-740

Comunicat de presa - conferinta de inchidere a proiectului LIFE  10NAT-RO-740

Comunicat - Seminar Ziua Europeana a Parcurilor Nationale

Comunicat - Seminar Ziua Europeana a Parcurilor Nationale

Calendarul Evenimentelor Ecologice

  Data Evenimentul aniversat 02 Februarie ...

Actiunea: Let’s Do It Romania!

  Agenţia pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin a participat la desfăşurarea la nivel naţional a campaniei Let’s do it, Romania! Curăţenie în toată ţara într-o...

Raport de audiente pe probleme de mediu - Primaria Oravita

Raport de audiente pe probleme de mediu - Primaria Oravita

2013 Anul International al Aerului

  2013 Anul International al Aerului