Asset Publisher Asset Publisher

Back

homepage

 

ANUNȚ IMPORTANT!

Având în vedere atenționarea Departamentului pentru Situații de Urgență, precum și Hotărârea Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, cu privire la adoptarea de măsuri pentru a preveni răspândirea infecției cu Coronavirus SARS-CoV-2, vă comunicăm următoarele:

Începând cu data de 12.03.2020, se suspendă activitatea cu publicul până la data de 31.03.2020, cu posibilitate de prelungire, în funcție de evoluția situației la nivel național.

Depunerea fizică a documentelor, respectiv ridicarea documentelor de către persoanele fizice și juridice se va face numai prin poșta, e-mail sau fax. Pentru informații suplimentare, vă recomandăm să contactați serviciile de specialitate prin telefon sau email.

Persoanele fizice și juridice se pot adresa instituției, prin telefon/fax, în scris, sau prin e-mail la urmatoarele adrese:

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI CARAȘ-SEVERIN

Reșița, strada Petru Maior, numărul 73, județul Caraș-Severin, Cod 320110

E-mail: office@apmcs.anpm.ro; Tel.: 0255.223.053; Fax: 0255.226.729

 

Agenția pentru Protecția Mediului Caraș-Severin, vă informează că începând cu data de 12.03.2020 nu se vor mai putea efectua plăți în numerar prin casieria proprie. Tarifele corespunzătoare diferitelor lucrări şi servicii prestate de către Agenția pentru Protecția Mediului Caraș-Severin vor putea fi achitate prin ordin de plată bancar sau în numerar la Trezoreria Reșița din strada Valea Domanului, numărul 2, Reșița, județul Caraș-Severin.

Date bancare:

Beneficiar: Agenția pentru Protecția Mediului Caraș-Severin

Cont: RO43TREZ1815032XXX001215

Cod fiscal: 3228748

Banca: Trezoreria Reșița

 

  • Formularul de înscriere online a operatorilor economici se află la adresa:http://raportare.anpm.ro
  • Important! Eventualele probleme intampinate in folosirea eFORM va rugam sa le sesizati la adresa de e-mail suportsim@anpm.ro

  •  

 

Anunturi publice pentru acte de Reglementare:

- autorizatia de mediu

- acordul de mediu

- avizul de mediu

depuneri-ridicari documentatii

Biroul relatii cu publicul

Luni-Joi intre orele 9.00-15.00

Vineri intre orele 9.00-13.00

biroul este situat la etajul 1 in holul principal de intrare

Agentia Nationala pentru Protectia Mediului pune la dispozitia operatorilor economici formularul online de inregistrare a cererilor pentru obtinerea conturilor de acces in Sistemul Integrat de Mediu (formularul online, disponibil in portal, va fi referit in continuare „eFORM") alaturi de ghidul de utilizare a formularului online de inregistrare a cererilor. Contul de acces, reprezentand combinatia unica de utilizator si parola, va fi asociat unui singur punct de lucru al operatorilor economic si va permite raportarea in format electronic a tuturor obligatiilor de mediu in conformitate cu prevederile Ordinului 3299/2012.

Formularul online de inregistrare poate fi accesat la adresa: http://raportare.anpm.ro , sectiunea "Inregistrare" iar procedura de inregistrare este simpla, similara cu cea de creare a unui cont de mail la Yahoo, Gmail.

 

Agenţia  pentru Protecţia Mediului Caraș-Severin îndeplineşte atribuţiile  Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului la nivel local privind elaborarea şi implementarea politicilor şi strategiilor de dezvoltare locală, realizează planificările de mediu la nivel local, asigură asistenţă de specialitate în vederea elaborării, revizuirii şi gestionării proiectelor şi programelor pentru protecţia mediului  la nivel local, precum şi atribuţii privind implementarea legislaţiei pentru protecţia mediului şi emiterea actelor de reglementare, conform legislaţiei specifice.

 

 

 

 

Site Meter

 


Vizualizaţi A.P.M. Caras-Severin pe o hartă mai mare

 

 

 


 


 


Achizitii servicii arhivare

Invitatie participare Servicii arhivare Formulare servicii arhivare Caiet sarcini Servicii arhivare

INFORMARE privind măsurile de mediu şi climă aplicate în anul 2017 pe terenurile agricole

  INFORMARE privind măsurile de mediu şi climă aplicate în anul 2017 pe terenurile agricole    

Program CASA VERDE CLASIC

Solicitanţii respinşi pot contesta Decizia Comitetului Director. Contestaţiile se depun în conformitate cu prevederile art. 19 alin. (1) din Ghidul de Finanţare, în termen de 10 zile lucrătoare,...

Invitatie participare licitatie achizionare bunuri

APM CS-Invitatie de participare APM CS-Caiet de sarcini Formulare

Comunicat de presa - conferinta de inchidere a proiectului LIFE 10NAT-RO-740

Comunicat de presa - conferinta de inchidere a proiectului LIFE  10NAT-RO-740

Comunicat - Seminar Ziua Europeana a Parcurilor Nationale

Comunicat - Seminar Ziua Europeana a Parcurilor Nationale

Calendarul Evenimentelor Ecologice

  Data Evenimentul aniversat 02 Februarie ...

Actiunea: Let’s Do It Romania!

  Agenţia pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin a participat la desfăşurarea la nivel naţional a campaniei Let’s do it, Romania! Curăţenie în toată ţara într-o...

Raport de audiente pe probleme de mediu - Primaria Oravita

Raport de audiente pe probleme de mediu - Primaria Oravita

2013 Anul International al Aerului

  2013 Anul International al Aerului