”A.P.M. Cluj anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu solicita efectuarea evaluării de impact asupra mediului pentru proiectul ”Construire imobile de locuințe colective D+P+6E+E(retras), amenajări exterioare, împrejmuire și branșamente utilități” în comuna Florești, sat Florești, str. Avram Iancu nr. f.n. (CF 65045, nr. Cad. 65045, CF 65046, nr. Cad 65046), județul Cluj. Titular: S.C. TENANGO S.R.L. cu sediul în Cluj-Napoca, Piața Avram Iancu nr. 3, județul Cluj Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Cluj-Napoca, str. Dorobanţilor nr. 99, luni între orele 9,00-16,30, marți-joi între orele 9.00 – 14,00, vineri între orele 9,00-12,00 precum şi la următoarea adresă de internet www.apmcj.anpm.ro Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Cluj în zilele de luni-joi între orele 08.00-16.30 şi vineri între orele 8,00-14,00, în termen de 8 zile de la publicarea anunțului pe site”

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Reabilitare si modernizare infrastructura rutiera si utilitati din corpul drumului in Baile Turda, din localitatea Turda, str.Agriculturii,str. Alexandru Vlahuta, aleea Alexandru Borza, aleea Bailor, aleea Durgaului, aleea Mures, aleea Olt, str. Alunisului, str.Barbu Lautaru, Caisului, Calarasi, Campului, Castanilor, Ciresului, Curcubeului, Dorobanti, Drumul Ploscosului, str.Fragariste, George Enescu, Gheorghe Dima, Gheorghe Lazar, Gheorghe Sincai, Ion Moldovan, Intrarea Bicazului, Intrarea Gradinitei, Intrarea Melcilor, Malului, Marului, Mica, Nicolae Vladutiu, Nucului, Piersicului, Porumbeilor,Prunului, Razoare, Scarisoarei, Sirenei, Sesului, Tribunul Corches, Vanatori, Visinului titular Primaria Turda.

Realizare rețea de fibră optică aeriană și subterană pentru servicii de telecomunicații în comuna Viișoara Agenţia pentru Protecţia Mediului Cluj anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu solicita parcurgerea celorlalte etape ale procedurii de evaluare adecvată, în cadrul procedurii de evaluare adecvată, pentru proiectul „Realizare rețea de fibră optică aeriană și subterană pentru servicii de telecomunicații în comuna Viișoara”, propus a fi amplasat în comuna Viișoara, jud. Cluj, beneficiar: SC RDS&RCS SA. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Cluj, Calea Dorobanţilor nr. 99, în zilele de luni, între orele 9.00-16.00, marţi-joi, între orele 9.00-14.00 şi vineri între orele 9.00-12.00 precum şi la următoarea adresă de internet www.apmcj.anpm.ro Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Cluj şi la adresa de e-mail: office@apmcj.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare până la data de 04.01.2016.

Primăria Chinteni cu sediul in loc. Chinteni, strada Principală, nr 144., jud. Cluj-Napoca, în calitate de titular, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Sală de sport Şcolară ”, propus a fi amplasat în comuna Chinteni pe teritoriul judeţului Cluj. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Cluj, Calea Dorobanţilor nr. 99 şi la sediul primăriei Chinteni., loc. Chinteni, strada Principală nr. 144, jud. Cluj-Napoca, în zilele de luni, intre orele 09.00 - 16.00; marţi – joi: 09.00- 14.00; vineri: 09.00-12.00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Cluj în zilele de luni, intre orele 09.00 - 16.00; marţi – joi: 09.00-14.00; vineri: 09.00-12.00.

Anunt privind încadrarea proiectului Modernizare şi reabilitare a drumurilor judeţene Cluj pentru perioada 2011-2015, lot IV, DJ 151C Tritenii de Jos-limita judeţului Mureş, km 12+500-22+700, judeţul Cluj, titular: R.A.A.D.P.P.a judeţului Cluj „Agenţia pentru Protecţia Mediului Cluj anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare fǎrǎ evaluarea impactului asupra mediului, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Modernizare şi reabilitare a drumurilor judeţene Cluj pentru perioada 2011-2015, lot IV, DJ 151C Tritenii de Jos-limita judeţului Mureş, km 12+500-22+700, judeţul Cluj, titular: R.A.A.D.P.P.a judeţului Cluj. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Cluj din Calea Dorobanţilor, nr. 99, Cluj-Napoca, cod 400609, tel. 0264 410 722, fax. 0264 410 716, e-mail office@apmcj.anpm.ro, în zilele de luni-vineri, între orele 9-1400, precum şi la adresa de internet http://apmcj.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare până la data 31.12.2015(termen de 8 de zile de la data afişării anunţului)”.

A.P.M. Cluj anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare că necesită evaluarea impactului asupra mediului şi necesită parcurgerea celorlalte etape ale procedurii de evaluare adecvată pentru proiectul CARIERĂ PENTRU EXPLOATAREA PIETREI DE CONSTRUCȚIE ȘI ORGANIZARE DE ȘANTIER AFERENTĂ” în comuna Săcuieu, sat Săcuieu f.n., judeţul Clu. Titular: S.C. CARIERE M & S S.R.L., cu sediul în comuna Florești, sat Florești, str. Gârboului nr. 1, ap. 16, jud. Cluj Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Cluj-Napoca, str. Dorobanţilor nr. 99, luni-joi între orele 8,00-16,00, vineri între orele 8.00 – 14,00 precum şi la următoarea adresă de internet www.apmcj.anpm.ro Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ.”

Agenţia pentru Protecţia Mediului Cluj anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu solicita parcurgerea celorlalte etape ale procedurii de evaluare adecvată, în cadrul procedurii de evaluare adecvată, „Construire anexe gospodăreşti ale exploataţiilor agricole situate în extravilan”, propus a fi amplasat în localitatea Răscruci, f.n, com. Bonţida, jud. Cluj, zona conform planului de încadrare şi planului de situaţie, jud. Cluj, titular:dl. Frendl Francisc . Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Cluj, Calea Dorobanţilor nr. 99 în zilele de luni-joi intre orele 09.00-16.30 si vineri, între orele 09.00-14.00 precum şi la următoarea adresă de internet www.apmcj.anpm.ro Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Cluj şi la adresa de e-mail: office@apmcj.anpm.ro Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare in termen de 8 zile de la data afisarii.

Agenţia pentru Protecţia Mediului Cluj anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu solicita parcurgerea celorlalte etape ale procedurii de evaluare adecvată, în cadrul procedurii de evaluare adecvată, „Înfiinţare centru de informare turistică comuna Chinteni”, propus a fi amplasat în localitatea Chinteni, f.n, jud. Cluj, zona conform planului de încadrare şi planului de situaţie, jud. Cluj, titular: Comuna Chinteni . Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Cluj, Calea Dorobanţilor nr. 99 în zilele de luni-joi intre orele 09.00-16.30 si vineri, între orele 09.00-14.00 precum şi la următoarea adresă de internet www.apmcj.anpm.ro Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Cluj şi la adresa de e-mail: office@apmcj.anpm.ro Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare in termen de 8 zile de la data afisarii.

Agenţia pentru Protecţia Mediului Cluj anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu solicita parcurgerea celorlalte etape ale procedurii de evaluare adecvată, în cadrul procedurii de evaluare adecvată, „Construire foişor”, propus a fi amplasat în localitatea Poiana Horea, nr. 6, com Beliş, jud. Cluj, zona conform planului de încadrare şi planului de situaţie, jud. Cluj, titular: Onac Maria. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Cluj, Calea Dorobanţilor nr. 99 în zilele de luni-joi intre orele 09.00-16.30 si vineri, între orele 09.00-14.00 precum şi la următoarea adresă de internet www.apmcj.anpm.ro Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Cluj şi la adresa de e-mail: office@apmcj.anpm.ro Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare in termen de 8 zile de la data afisarii.