Back

ℹ️♻️DIALOGURI VERZIℹ️♻️ Campania Naționala „Curățăm România❗️”

 
ℹ️♻️ Agenția pentru Protecția Mediului a susținut  o serie de activități de constientizare în unitățile de invățământ clujene, în cadrul Campaniei Naționale ❗️Curățăm România❗️, sub sloganul ❗️Vrem o țară fără deșeuri abandonate❗️.
▶️♻️ Campania este organizată la nivel național de către Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Agenția Națională pentru Protecția Mediului și alte instituții aflate în coordonare, iar la nivel local se desfăsoară în parteneriat cu Inspectoratului Școlar județean Cluj, Garda Națională de Mediu- Comisariatul Județean Cluj, Sistemul de Gospodărire a Apelor Cluj și Direcția Silvică Cluj.
▶️♻️ Prin aceste acțiuni ne propunem să le vorbim copiilor despre importanța gestionării deșeurilor, să îi obișnuim să adopte o atitudine proactivă în ceea ce privește deșeurile abandonate, dar și pentru colectarea selectivă a acestora.
▶️♻️ Ne dorim ca prin activitățile propuse să promovam valorile unei educații eficiente pentru mediu, care trebuie să schimbe mentalități și să susțină ideea de voluntariat de mediu.
 
RESURSE PHOTO