Back

”Elaborare documentație de urbanism P.U.Z. pentru introducere teren în intravilan”, amplasat în comuna Beliș, localitatea Dealu Botii, f.n., județul Cluj; titular: S.C. TIARRA MEDIA S.R.L.

“Agenţia pentru Protecţia Mediului Cluj anunţă publicul interesat că planul Elaborare documentație de urbanism P.U.Z. pentru introducere teren în intravilan, amplasat în comuna Beliș, localitatea Dealu Botii, f.n., județul Cluj, județul Cluj; titular: S.C. TIARRA MEDIA S.R.L., nu necesită evaluare de mediu, având în vedere că funcțiunea propusă este ȋn concordanță cu prevederile din Planului Urbanistic General al comunei Beliș, nu va avea impact semnificativ asupra Parcului Natural Apuseni precum și a siturilor NATURA 2000 ROSCI0002 Apuseni și ROSPA0081 Munții Apuseni-Vlădeasa și asupra obiectivelor de conservare ale acestuia. Planul urmează a fi supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu cu condiția respectării măsurilor de reducere și prevenire a impactului prevăzute în documentația depusă.

Observaţiile şi comentariile publicului interesat privind decizia etapei de încadrare se transmit în scris la Agenţia pentru Protecţia Mediului Cluj, Calea Dorobanţilor, nr. 99, bl. 9B, cod 400609, telefon 0264-410722, fax: 0264-410716, e-mail: office@apmcj.anpm.ro, în zilele de luni-vineri, între orele 900-1400, în termen de 10 zile calendaristice de la data apariţiei anunţului”. 

decizie

indrumar decizie