Back

Agenţia pentru Protecţia Mediului Cluj anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu solicita efectuarea evaluării de impact asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, şi continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare pentru proiectul „Realizare sistem de colectare controlată a scurgerilor provenite de la rampa de încărcare autocisterne şi rampa descărcare CF – Depozit Petrom Cluj”, propus a fi amplasat în com. Apahida, sat Dezmir, str. Cantonului, nr. 2, judeţul Cluj, titular: SC OMV PETROM SA

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Cluj din Cluj Napoca, Calea Dorobanţilor nr. 99, jud. Cluj, în zilele de luni  între orele 9.00-16.00; marţi - vineri, între orele 9.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmcj.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii, observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 8 zile de la publicare.