Back

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare pentru obiectivul ”Construire centru logistic, creare acces, amenajări exterioare și împrejmuire”, pe amplasamentul din municipiul Turda, strada 22 Decembrie 1989, nr. 35, județul Cluj; titular: S.C. NAIRDA UTILCOM S.R.L. pentru S.C. DEDEMAN S.R.L.

Autoritatea competentă pentru Protecția Mediului A.P.M. Cluj anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu solicita efectuarea evaluării de impact asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul „Construire centru logistic, creare acces, amenajări exterioare și împrejmuire”, propus a fi amplasat în județul Cluj, municipiul Turda, strada 22 Decembrie 1989, nr. 35, titular: S.C. NAIRDA UTILCOM S.R.L. pentru S.C. DEDEMAN S.R.L.

1. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului A.P.M. Cluj din municipiul Cluj-Napoca, Calea Dorobanților, nr. 99, județul Cluj, în zilele de luni – joi între orele 9:00-14:00, vineri între orele 9:00-12:00, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmcj.anpm.ro.

Comentariile/observațiile/propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 29 martie 2019 (în termen de 10 zile de la data afișării prezentului anunț). Data afișării anunțului pe site: 20 martie 2019.

decizie