Back

Anunt public privind decizia etapei de incadrare pentru proiectul „Elaborare proiect pentru autorizarea executarii lucrarilor de parcaj public, spatii servicii si administrative, amenajari exterioare, imprejmuire, racorduri si bransamente, organizare de santier” propus a fi realizat în municipiul Cluj-Napoca, strada Avram Iancu, nr. 22-24, judeţul Cluj. Titular: CASA DE PENSII A BISERICII REFORMATE DIN ROMANIA.

Agenţia pentru Protecţia Mediului Cluj anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu solicita efectuarea evaluării de impact asupra mediului, in cadrul procedurii  de evaluare a impactului asupra mediului, si continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare pentru proiectul: „Elaborare proiect pentru autorizarea executarii lucrarilor de parcaj public, spatii servicii si administrative, amenajari exterioare, imprejmuire, racorduri si bransamente, organizare de santier” propus a fi realizat în municipiul Cluj-Napoca, strada Avram Iancu, nr. 22-24, judeţul Cluj, titular: CASA DE PENSII A BISERICII REFORMATE DIN ROMANIA.

Proiectul deciziei de încadrare si motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul  Agenţiei pentru Protecţia Mediului Cluj-din localitatea Cluj Napoca, Calea Dorobanţilor nr. 99, jud.Cluj, în zilele de luni-joi orele 09.-14.00; vineri intre orele 09-12,00, precum şi la următoarea adresa de internet http://apmcj.anpm.ro     

decizie