Back

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Elaborare documentație pentru autorizarea executării lucrărilor de construire instalație tehnologică de suprafață SONDA 5 PUINI N” propus a fi amplasat în sat Țaga, comuna Țaga, fn, jud.Cluj;titular: SNGN ROMGAZ SA

Agenția pentru Protecția Mediului Cluj anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Elaborare documentație pentru autorizarea executării lucrărilor de construire instalație tehnologică de suprafață SONDA 5 PUINI N” propus a fi amplasat în sat Țaga, comuna Țaga, fn, jud. Cluj, Titular:SNGN ROMGAZ SA.

Informațiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Cluj din Calea Dorobanţilor, nr. 99, Cluj-Napoca, cod 400609, tel. 0264 410 722, fax.  0264 410 716 și la sediul titularului din Gilău, str.Someşul Rece, nr.1177H, judeţul Cluj, în zilele de luni-vineri, între orele 9-1400, precum şi la adresa de internet http://apmcj.anpm.ro.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Cluj