Back

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Lucrari de alimentare cu apa potabila si reabilitare a rezervorului de 180mc in Comuna Izvorul Crisului”, propus a fi realizat în judeţul Cluj, comuna Izvorul Crisului, sat. Izvorul Crisului; titular: COMUNA IZVORUL CRISULUI

Agenţia pentru Protecţia Mediului Cluj anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru „Lucrari de alimentare cu apa potabila si reabilitare a rezervorului de 180mc in Comuna Izvorul Crisului”, propus a fi realizat în judeţul Cluj, comuna Izvorul Crisului, sat. Izvorul Crisului; titular: COMUNA IZVORUL CRISULUI.

Informațiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecția Mediului Cluj, municipiul Cluj-Napoca, Calea Dorobanţilor, nr. 99, judeţul Cluj şi la sediul Comuna Izvorul Crisului din județul Cluj, comuna Izvorul Crisului, sat Izvorul Crisului, nr. 39,  în zilele de luni-joi între orele 9:00-14:00 şi vineri între orele 9:00-12:00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecția Mediului Cluj, municipiul Cluj-Napoca.

memoriu