Back

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul proiectul „Modernizare infrastructura rutiera in comuna Jichisul de Jos: DC 175 Km. 0+000-Km. 5+000 si strada in localitatea Tarpiu- Lucrari ramase de executat” propus a fi realizat în comuna Jichisul de Jos, sat. Tarpiu, judeţul Cluj.

 „Agentia pentru Protectia Mediului Cluj anunţă publicul interesat asupra depunerii  solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul

 „Modernizare infrastructura rutiera in comuna Jichisul de Jos: DC 175 Km. 0+000-Km. 5+000 si strada in localitatea Tarpiu- Lucrari ramase de executat” propus a fi realizat în comuna Jichisul de Jos, sat. Tarpiu, judeţul Cluj.

  titular: COMUNA JICHISUL DE JOS reprezentata prin Moncea Ioan, cu sediul în comuna Jichisul de Jos, sat. Jichisul de Jos, nr. 55, judeţul Cluj.

  Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei  pentru Protectia Mediului Cluj, str. Calea Dorobanţilor nr. 99, în zilele de luni - joi, 09.00-14.00;  vineri 09.00-12.00, şi la sediul în comuna JICHISU DE JOS,  nr. 55, judeţul Cluj.

 Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru protectia Mediului Cluj.


notificare