Back

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Rezervor de apă potabilă și de stingere incendii, stație de epurare, rețea de aducțiune apă potabilă, rețea de colectoare de canalizare, amenajări aferente conform p.u.z. aprobat cu h.c.l. nr. 71/21.12.2017, operațiuni notariale în vederea alipirii, dezlipirii, comuna Vultureni, sat Băbuțiu, județul Cluj, titular: SC Şoimeni Parc SA

Agentia pentru Protecţia Mediului Cluj anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Rezervor de apă potabilă și de stingere incendii, stație de epurare, rețea de aducțiune apă potabilă, rețea de colectoare de canalizare, amenajări aferente conform p.u.z. aprobat cu h.c.l. nr. 71/21.12.2017, operațiuni notariale în vederea alipirii, dezlipirii, comuna Vultureni, sat Băbuțiu, județul Cluj, titular: SC Şoimeni Parc SA.

Informaţiile privind potenţialul impact asupra mediului al proiectului propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Cluj, Calea Dorobanţilor nr. 99,  în zilele de luni-vineri intre orele 9-14.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Cluj, str. Calea Dorobantilor, nr. 99, jud. Cluj.