Back

nunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Elaborare documentație tehnică pentru autorizarea lucrărilor de construire imobil de servicii cu acces public” propus a fi amplasat în județul Cluj, municipiul Cluj-Napoca, zona Valea Fânațelor – DJ 109V, titular Societatea Ham Ham SRL.

„Agenția pentru Protecția Mediului Cluj anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Elaborare documentație tehnică pentru autorizarea lucrărilor de construire imobil de servicii cu acces public” propus a fi amplasat în județul Cluj, municipiul Cluj-Napoca, zona Valea Fânațelor – DJ 109V, titular  Societatea Ham Ham SRL.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Cluj, din mun. Cluj-Napoca, strada Dorobanților nr.99 și la adresa titularului: Str. Codrului, nr. 34E, Mun. Cluj-Napoca, jud Cluj, în zilele de luni-joi între orele 09-14 și vineri  între orele 09-12.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Cluj, din mun. Cluj-Napoca, strada Dorobanților nr.99”.

anexa