Back

Depozitare deseuri

Depozite de deseuri municipale

Depozitarea deşeurilor a continuat să reprezinte principala opţiune de eliminare a deşeurilor municipale. Cantitatea de deşeuri eliminată prin depozitare, în anul 2012, a fost de   374693,6 tone.

Depozitul de deşeuri menajere şi asimilabile, amplasat în localitatea Ovidiu, administrat de SC TRACON SA, deserveşte localităţile Constanţa, Ovidiu şi Năvodari. Din anul 2009 în acest depozit au fost transportate şi deşeuri provenite din localităţile rurale unde au fost înfiinţate servicii de salubrizare sau au fost încheiate contracte pentru colectarea şi transportul deşeurilor menajere de către operatori economici autorizaţi.

Depozitul de deşeuri menajere şi asimilabile amplasat în localitatea Costineşti deserveşte 53000 de locuitori din localităţile învecinate la care se adaugă şi 70000-80000 de turişti/an.

Depozitul de deseuri menajere şi asimilabile amplasat în localitatea Albeşti deserveşte localităţile din sudul judeţului, cât şi staţiunile din această zonă.

Din anul 2008, a fost autorizat depozitul de deşeuri menajere, stradale, industriale şi asimilabile acestora, din incintă Port Constanţa, operat de SC IRIDEX GROUP IMPORT EXPORT BUCURESTI Filiala Costinesti SRL. În acest depozit sunt eliminate deseurile generate de operatorii economici din Portul Constanta.

Lista depozite municipale in operare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Depozit neconform

Operator

Depozit Hârşova

Primăria Hârşova

Depozit Cernavodă

SC Utilități Publice Cernavodă

Depozit Murfatlar

Primăria Murfatlar

Depozit Techirghiol

Primăria Techirghiol

Depozit Medgidia

Primăria Medgidia